Εφημερίδα Κοινωνική

Ιωάννα Σταματοπούλου:«Να δείξουμε την πραγματική αξία της ομάδας μας»

 Breaking News

Ιωάννα Σταματοπούλου:«Να δείξουμε την πραγματική αξία της ομάδας μας»
19 Δεκεμβρίου 2017

Η Ιωάννα Σταματοπούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη», η οποία πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, στο Κανάλι 1 του Πειραιά, όπως επίσης και η Κατερίνα Γιώτα.

Στις δηλώσεις της η νεαρή τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Θρύλου, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το δίδυμο της κάτω από τα δοκάρια, Χρυσή Διαμαντοπούλου, αλλά και στην αρχηγό των πρωταθλητριών Ελλάδας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα των δηλώσεών της:

Για τα πρόσφατα ματς με τη Βουλιαγμένη:

«Η εμφάνιση που είχαμε στο κολυμβητήριο του Λαιμού δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας. Βεβαίως, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα βελτιωθήκαμε στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, αλλά δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε.

Στο Παπαστράτειο μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Μετά την ήττα στον Λαιμό περιμέναμε με ανυπομονησία το παιχνίδι για να δείξουμε την πραγματική αξία της ομάδας μας».

Για το τι τους είπε ο Χάρης Παυλίδης πριν και μετά το 16-6:

«Πριν τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής μας μάς ζήτησε να παίξουμε ελεύθερα και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Εάν παίξουμε ως Ολυμπιακός δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας μας τόνισε πως δεν είναι ανάγκη να χάνουμε για να βγάζουμε τον εγωισμό μας, να πεισμώνουμε και να φτάνουμε σε αυτή την απόδοση . Πρέπει να το κάνουμε σε κάθε αγώνα.

Ο κ. Παυλίδη είναι όσο τελειομανής χρειάζεται να είναι κάθε προπονητής. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη ήταν και προπονητικού χαρακτήρα για τον όμιλο της Ευρωλίγκας που ακολουθεί στο τέλος του Ιανουαρίου».

Για το γεγονός πως μαζί με τη Διαμαντοπούλου αποτελούν σπουδαίο δίδυμο τερματοφυλάκων:

«Μια ομάδα χρειάζεται να έχει δυο καλές τερματοφύλακες, ώστε να μπορεί η μία να καλύπτει την απουσία της άλλης. Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει στην όποια αλλαγή τερματοφύλακα να μη φαίνεται η διαφορά».

Για την αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη που αγωνίστηκε άρρωστη εναντίον της Βουλιαγμένης:

«Είναι παράδειγμα η Φιλιώ, είναι η καλύτερη αρχηγός που θα μπορούσαμε να έχουμε και μας δείχνει πάντα τι ακριβώς πρέπει να κάνει μια μεγάλη παίκτρια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ