Εφημερίδα Κοινωνική

Φωτογράφιση «πρόκληση» από την K. Παπουτσάκη που λέει για πορείες ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ!

 Breaking News

Φωτογράφιση «πρόκληση» από την K. Παπουτσάκη που λέει για πορείες ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ!
21 Δεκεμβρίου 2017

Φωτογραφημένη sexy μετά από καιρό και δίνοντας αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Downtown, η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει δυνατό comeback.

Η όμορφη ηθοποιός μιλά για την παιδική της ηλικία και αποκαλύπτει «Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί.

Πάρα το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη».

Ερωτώμενη για την δική της επανάσταση η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει «Ήταν πολύ σύντομη η δική μου επανάσταση και δεν είχε να κάνει με τους γονείς μου. Έγινε στα 15, όταν ο πρώτος μου έρωτας με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και ήταν βέβαια και ο πρώτος και μοναδικός άντρας που με παράτησε. Αλλά ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Τρία χρόνια πέρασαν για να κάνω σχέση».

 

PAPOU

 

 

 

 

 

 

DOWN


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ