Εφημερίδα Κοινωνική

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

 Breaking News

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό
22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στις «16» καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ γυρίζει στο στο πρωτάθλημα όπου βραχυπρόθεσμος στόχος είναι το αήττητο εντός του 2017 αλλά και για τον Α΄γύρο οποίος όμως θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντάνα μέσω livestreaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από μια σημαντική πρόκριση κόντρα στην Τουρ. Ωστόσο ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στην Παναχαϊκή, στο οποίο θα αγωνιστούμε με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει σε όλα τα προηγούμενα ματς. Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη με καλή εμφάνιση για να κλείσουμε θετικά το 2017».

Η Παναχαϊκή ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι μία δοκιμασία σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να ευχαριστηθούμε τον αγώνα απέναντι στη καλύτερη ομάδα αυτή την περίοδο. Ολοκληρώνουμε το 2017 με αυτόν τον αγώνα και μέσα στην περίοδο των εορτών θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ