Εφημερίδα Κοινωνική

Επισκευή και ανακαίνιση παιδικού σταθμού Χλόης

 Breaking News

Επισκευή και ανακαίνιση παιδικού σταθμού Χλόης
13 Δεκεμβρίου 2017

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χτες στην 39η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΧΛΟΗΣ» συν. πρ. 150.000,00 €, που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός του έργου είναι η άμεση εκτέλεση επειγουσών εργασιών για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των παιδιών που φιλοξενεί ο μοναδικός δημοτικός παιδικός σταθμός.

Οι εργασίες αυτές αφορούν άμεσες εργασίες συντήρησης του κτιρίου όπως επισκευή και επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής, κατασκευή ξύλινης πέργκολας επισκευή όψεων, κουφωμάτων κτλ, κατασκευή μικρού στεγάστρου στην είσοδο του παιδικού σταθμού, καθώς και ράμπα πρόσβασης στο εσωτερικό του για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.

Ο κ. Χατζηπέρος δήλωσε ότι οι εργασίες αυτές είναι επείγουσες και επιβεβλημένες για την ασφάλεια – υγεία των παιδιών. Παρόμοια έργα έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Αττικής και η Π.Ε. Νήσων σε όλα τα νησιά και την Τροιζηνία, τα οποία θα υλοποιηθούν εφόσον ωριμάσουν και διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ