Εφημερίδα Κοινωνική

Εορτή Μαρτύρων Αγίων Δέκα εκ Κρήτης

 Breaking News

Εορτή Μαρτύρων Αγίων Δέκα εκ Κρήτης
28 Δεκεμβρίου 2017

Κάθε χρόνο η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» εορτάζει και τιμά την μνήμη των Αγίων Μαρτύρων δέκα εκ Κρήτης, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πειραιά όπου και υπάρχει εικονοστάσι των αγίων Δέκα.

Έτσι και φέτος την περασμένη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου τέλεσαν θεία λειτουργία και αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. των Αγίων Κων/νου και Ελένης στον Πειραιά χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Σε αυτή την μικρή σεμνή τελετή παρευρέθη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τσόντο, καθώς και παρουσία μελών της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» με τις παραδοσιακές ενδυμασίες.

Στο τέλος αυτής της μικρής τελετής η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά εντός του ναού είπε τα παραδοσιακά κάλαντα σε όλους τους παρευρισκόμενους που ευρέθησαν εντός του Ι.Ν.

Μεταξύ πολλών άλλων διακρίναμε και τους: την γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου κα. Άννα Δασκαλάκη, από το Σύλλογο Διαβητικών την κα. Βάσω Γανωτοπούλου, καθώς και τους: κα. Βίκυ Τατσοπούλου, κα. Παπαχρηστοπούλου, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Μακρή, κ.α.

krhtes1

 

 

 

 

 

 

krhtes2


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ