Εφημερίδα Κοινωνική

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας για το «Εξοικονομώ κατ” οίκον» – Να είστε προσεκτικοί!

 Breaking News

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας για το «Εξοικονομώ κατ” οίκον» – Να είστε προσεκτικοί!
13 Νοεμβρίου 2017

Nα απευθύνονται σε επαγγελματίες διπλωματούχους μηχανικούς για την έγκυρη ενημέρωσή τους σχετικά με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ” οίκον» (Εξοικονομώ ΙΙ), συνιστά στους πολίτες το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), προκειμένου να μην πέσουν θύματα παραπλάνησης από δήθεν «ειδικούς».

Σε σημερινή ανακοίνωσή της διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ υπογραμμίζει τη διαπίστωσή της ότι στην αγορά έχει καλλιεργηθεί κλίμα παραπληροφόρησης, γεγονός που οφείλεται στη «συνεχιζόμενη καθυστέρηση της ανακοίνωσης για την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος, σε συνδυασμό με το έντονο ενδιαφέρον των πολιτών για την εξασφάλιση χρηματοδότησης».

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ επισημαίνει «τον άμεσο κίνδυνο οι πολίτες να προβούν σε ενέργειες και αποφάσεις που μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες για τα συμφέροντά τους και τους στόχους του προγράμματος».

Οι διαδικασίες για την προκήρυξη του νέου «Εξοικονομώ Κατ” Οίκον» (Εξοικονομώ ΙΙ) δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και, σύμφωνα με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, δεν έχει εκδοθεί ακόμη ο επίσημος οδηγός του προγράμματος με τους όρους και τις διαδικασίες υπαγωγής των προτάσεων. Επομένως, σε αυτήν τη φάση δεν είναι τεχνικά εφικτή η μελέτη και η σύνταξη φακέλου πρότασης για την οικονομική ενίσχυση παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης μέσω της υπαγωγής στο νέο «Εξοικονομώ Κατ” Οίκον» (Εξοικονομώ ΙΙ).

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ