Εφημερίδα Κοινωνική

«Πυρά» ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά κατά Νίκου Κούζηλου -Να κρίνει ο πειραϊκός λαός ποιος είναι ο «κωλoτούμπας» και ο «παρτάκιας»!

 Breaking News

«Πυρά» ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά κατά Νίκου Κούζηλου -Να κρίνει ο πειραϊκός λαός ποιος είναι ο «κωλoτούμπας» και ο «παρτάκιας»!
14 Νοεμβρίου 2017

Το θέμα που ανέδειξε η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Ηλία Κατσαφάδου και όλο το παρασκήνιο γύρω από αυτήν, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου, με τον πρώην επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής Πειραιά» να απαντάει ευθέως στον βουλευτή Πειραιά της Χ.Α. Νίκο Κούζηλο για όσα δήλωσε στην εφημερίδα μας.

Ο Ηλίας Κατσαφάδος προκάλεσε μάλιστα τον Νίκο Κούζηλο, «έαν έχει το πολιτικό ανάστημα και το θάρρος, να έρθει μπροστά στο Δημαρχικά Μέγαρο και να κρατήσει μια πινακίδα…». Το τι θα λέει αυτή η πινακίδα θα το διαβάσετε παρακάτω…

Αναλυτικά, τα σημεία της ομιλίας του δημοτικού συμβούλου Πειραιά Ηλία Κατσαφάδου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης:

«Η ανακοίνωσή μου, που διάβάστηκε, αναφέρει τους λόγους για την ανεξαρτοποίησή μου.

Δεν θα έκανα κάποιο σχόλιο αλλά επειδή υπάρχει μια ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε και στην τοπική εφημερίδα Κοινωνική και γίνεται λόγος για το άτομό μου και για τις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπείτε κύριοι συνάδελφοι, έχω να προσθέσω τα εξής.

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τον βουλευτή Νικ. Κούζηλο. Ένα κείμενο που διακρίνεται για την προχειρότητα, την αφέλεια και την ανεπάρκεια λόγου και επιχειρημάτων.

Από τα λεγόμενα αποδεικνύονται περίτρανα τα όσα αναφέρω και στην ανακοίνωσή μου. Δηλαδή το γεγονός ότι δεν λειτουργώ με εντολές και παρεμβάσεις και δεν δέχομαι να ασκείται έλεγχος στο έργο μου. Έχω πλήρη επίγνωση και ευθύνη του λόγου μου και των πράξεων μου.

Θα σταθώ μόνο σε δύο σημεία. Το πρώτο αφορά όλους μας. Αναφέρει ο βουλευτής «μας είχαν προειδοποιήσει και άλλες παρατάξεις και ένας συνδυασμός του μένει, αυτός τους Γιάννη Μώραλη.»

Ο κάθε σώφρων χριστιανός λέει «δος ημίν σήμερον» και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει για τον καθένα μας, ο βουλευτής γνωρίζει τα μελλούμενα, δηλαδή τι θα γίνει μετά από 2 χρόνια. Ασχολείται με το μέλλον άλλων και όχι με το δικό του!

Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο που να έχει μιλήσει σχετικά. Όταν μάλιστα κατ΄επανάληψη έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να συνομιλούν με βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρά μόνο δέχτηκαν τη δική μου παρουσία στις διαπαραταξιακές επιτροπές και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Είναι κουβέντες και ανακρίβειες του βουλευτή Κούζηλου, που αντί να επιδείξει σύνεση και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων διαδίδει ψευδείς δηλώσεις.

Κύριε Κούζηλε, ο καθένας στον τομέα του με το ρόλο που του αρμόζει.

Απαιτώ να ανακαλέσει τα παραπάνω με δημόσια δήλωσή του διότι αποτελούν προσβολή προς το άτομό μου και στους συναδέλφους των δημοτικών παρατάξεων.

Το δεύτερο σημείο είναι δύο λέξεις «κωλοτούμπας και «παρτάκιας». Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί το σαθρό πολιτικό σύστημα, που υπηρετεί και ο ίδιος, τις χρησιμοποιεί συχνά και γνωρίζει απόλυτα την ερμηνεία τους! Ο βουλευτής Νικ. Κούζηλος τα τηρεί πιστά και τα δύο!

Ενώ το 2012 διακήρυττε με υψηλές κορόνες, όπως και οι άλλοι βουλευτές του κόμματος του, ότι ο βουλευτής δεν πρέπει να έχει υψηλές αμοιβές και προνόμια. Αψήφησε και την τιμή και τον λόγο του για το ατομικό του συμφέρον και δέχθηκε και τον παχυλό μισθό του βουλευτή και τα προνόμια.

Τον προκαλώ έαν έχει το πολιτικό ανάστημα και το θάρρος να σταθεί δίπλα μου, να έρθει μπροστά στο Δημαρχικά Μέγαρο και να κρατήσουμε ο καθένας από μια πινακίδα.

Η δική μου θα αναγράφει την σύνταξή μου την οποία έχω πληρώσει επι 35 χρόνια με τις εισφορές μου και είναι 900 ευρώ. Εκεί την έφτασαν τα μνημόνια. Δεν έχω άλλο εισόδημα και δεν πληρώνομαι ως δημοτικός σύμβουλος.

Η πινακίδα του βουλευτή Κούζηλου θα έχει μία λίστα και θα αναγράφει τον μισθό του που είναι 7.000 ευρώ, τις επιτροπές που για κάθε μία πληρώνεται, τα άτοκα δάνεια, το αυτοκίνητο που έχει και όλα τα άλλα προνόμια που για όλα αυτά πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι Έλληνες. Και τότε θα κρίνει ο πειραϊκός λαός ποιος είναι ο «κωλοτύμπας» και ο «παρτάκιας».

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ