Εφημερίδα Κοινωνική

Έναρξη του 52ου Σκακιστικού Πρωταθλήματος Πειραιά

 Breaking News

Έναρξη του 52ου Σκακιστικού Πρωταθλήματος Πειραιά
10 Νοεμβρίου 2017

Σε εορταστικό αλλά ταυτόχρονα και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 52ου σκακιστικού Πρωταθλήματος Πειραιά που φέτος συνδιοργανώνουν ο Πειραϊκός Όμιλος Σκακιστών και ο Πειραϊκός Σύνδεσμος και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού εξαίρετου σκακιστή του Π.Ο.Σ. Στέλιου Ψάρρα.

Στην πολύ όμορφη αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του 2ου ορόφου του Πειραϊκού Συνδέσμου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον αδελφό του Στέλιου να αφηγείται κομμάτια από τη ζωή και το έργο του Στέλιου, καθώς και μαθητές και συμπαίκτες του, να αφηγούνται ιστορίες από την κοινή τους εμπειρία. Χαιρέτισαν οι κ.κ. Ασβεστόπουλος και Κορεντίνης εκ μέρους των δύο συλλόγων, ενώ παρευρέθηκαν επίσημοι μεταξύ των οποίων και η βουλευτής κα Γιαννιά.

Η τελετή έναρξης ολοκληρώθηκε με χορευτικά παραδοσιακά τραγούδια από τα νησιά μας και την απόδοση της πασίγνωστης μελωδίας «Τα παιδιά του Πειραιά» με πιάνο και κλαρινέτο.

Κατόπιν έγινε η επίσημη έναρξη του πρώτου γύρου του 52ου πρωταθλήματος Πειραιά με πολύ δυνατές συμμετοχές σκακιστών, μεταξύ των οποίων πολλοί φίλοι του Στέλιου Ψάρρα.

Στις παράπλευρες εκδηλώσεις του Πρωταθλήματος, φέτος εντάχθηκε και το Παιδικό πρωτάθλημα Πειραιά για μικρούς σκακιστές.

Το 52ο πρωτάθλημα Πειραιά συνεχίζεται κάθε Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 9/12.

1

2

3


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ