Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οικογενειακό δράμα στη Νίκαια: 32χρονος πήγε να σκοτώσει τις θείες του με ψαλίδι!

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οικογενειακό δράμα στη Νίκαια: 32χρονος πήγε να σκοτώσει τις θείες του με ψαλίδι!
14 Νοεμβρίου 2017

Ένα θλιβερό γεγονός συνέβη τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στη Νίκαια. Αρχικά η υπόθεση θύμισε ένα απλό περιστατικό… «ενδοοικογενειακής διαμάχης» αλλά μετέπειτα πήρε άλλες διαστάσεις… Το Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας τέθηκε σε συναγερμό καθώς ο Α.Θ. ετών 32, με ένα ψαλίδι επιτέθηκε αρχικά στην θεία του, η οποία συγκατοικούσε μαζί του.

Όμως στην κόντρα των δυο προσώπων φαίνεται ότι μπήκε και η αδελφή της. Η τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να χωρίσει τους εμπλεκόμενους με αποτέλεσμα ωστόσο να δεχθεί η ίδια βίαιη επίθεση από τον Α.Θ. με το ψαλίδι. Τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία. Χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί στο «Αττικό» νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση! Λόγω της σοβαρότητας του θέματος το Αστυνομικό τμήμα μεταβίβασε την υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η οποία άμεσα συνέλαβε τον Α.Θ. για «απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Πληροφορίες της εφημερίδας μας αναφέρουν ότι πρόκειται περί ψυχικά διαταραγμένου ατόμου. Το πρώτο «θύμα» κατάφερε και διέφυγε τον κίνδυνο ενώ το δεύτερο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Αττικό» ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρείται, κατά τους γιατρούς, κρίσιμη. Την υπόθεση ανέλαβε η Εισαγγελία Πειραιά.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ