Εφημερίδα Κοινωνική

Συναυλία Χρήστου Λεοντή στον Πειραιά

 Breaking News

Συναυλία Χρήστου Λεοντή στον Πειραιά
25 Οκτωβρίου 2017

Στην κεντρική σκηνή «Δημήτρης Ροντύρης» του Δημ. Θεάτρου Πειραιά πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία με έργα Κρητών συνθετών και με την οκταμελή λαϊκή ορχήστρα του συνθέτη Χρήστου Λεοντή που διοργάνωσε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» σε συνεργασία με το μουσείο «Νίκος Καζαντζάκης» την περασμένη Τρίτη 24 Οκτωβρίου. Στην μοναδική αυτή συναυλία “η μάνα Κρήτη η «Εκατοντάπολις» πανάρχαια Γη” με το τραγούδι των Χρήστου Λεοντή, Νίκου Μαμαγκάκη και Μίκη Θεοδωράκη τίμησε τον μεγάλο Νίκο Καζαντζάκη.

Σε αυτή την μοναδική συναυλία τραγούδησαν η Ιωάννα Φόρτη, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, και ο Πάνος Μπούσαλης, ο πρόεδρος του μουσείου Μιχάλης Ταρουδάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης μαζί με τα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητος Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους αρχικά στο φουαγιέ του θεάτρου όπου υπάρχει η κινητή έκθεση Βίος Νίκου Καζαντζάκη, και μετά στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού θεάτρου όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Χρήστου Λεοντή όπου είναι βραβευμένος με το βραβείο «Νίκος Καζαντζάκης».

LEONTIS1

LEONTIS2

Μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε τις βουλευτίνες κα. Ελένη Σταματάκη και κα. Γεωργία Γεννιά, τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργο Δαβάκη, ο Γραμ. του Δημ. Συμβουλίου κ. Νίκος Αγγελόπουλος, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Αγραπίδη, κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας κ. Γιάννης Μελάς, την εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλο κα. Ειρήνη Νταϊφά, την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο κ. Σάββα Θεοδωρίδη, και τους κ. Κώστα Καραπαπά, κ. Κώστα Παναγόπουλο, τους πρώην βουλευτές κ. Δημήτρη Καρύδη και κ. Παναγιώτη Μελά, τον πολιτευτή κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, την πρόεδρο της Β’ Δημ. Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, τον πρόεδρο της Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρο Τσόντο, την πρόεδρο της Αθηναΐδος κα. Ρένα Βασιλάκη. Παρόντες επίσης, οι επιχειρηματίας κ. Βασίλης Σαβράμης, κ. Γιάννης Μπουτσικάκης, και ο κ. Γιάννης Ηλίας, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής, καθώς και οι κ. Γρηγόρης Ψαρομμάτης, κ. Γιώργος Καρτσώνης, κ. Νίκος Αχριάνης, κ.α.

LEONTIS3

LEONTIS4

Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης έκανε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού θεάτρου κ. Νίκος Διαμαντής με την Διευθύντρια του μουσείου «Νίκος Καζαντζάκης» κα. Βαρβάρα Τσάκα. Η όλη αυτή εκδήλωση και συναυλία ήταν ευγενική χορηγία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

LEONTIS5

LEONTIS6

LEONTIS7

LEONTIS8

LEONTIS9

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ