Εφημερίδα Κοινωνική

Επιβεβαιώνεται η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: Διέγραψαν τον Ηλία Κατσαφάδο -Τι απαντά ο ίδιος ως «ανεξάρτητος»

 Breaking News

Επιβεβαιώνεται η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: Διέγραψαν τον Ηλία Κατσαφάδο -Τι απαντά ο ίδιος ως «ανεξάρτητος»
30 Οκτωβρίου 2017

Και επίσημα η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» ανακοίνωσε πως ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος δεν εκπροσωπεί πλέον την παράταξη. Σύμφωνα με ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Χρυσής Αυγής: «H Ελληνική Αυγή οδηγήθηκε στην διαγραφή του λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και παραβίασης των αρχών της παράταξης».

Σημειώστε, ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ήδη από την περασμένη Παρασκευή είχε προαναγγείλει το γεγονός σε δημοσίευμά της με τίτλο: «Τι συμβαίνει με τον Ηλία Κατσαφάδο;».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η Ελληνική Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των πολιτών του Πειραιά εκφράζοντας πιστά την Εθνικιστική ιδεολογία». Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το παρασκήνιο αυτής της απόφασης, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ

Κοινοποίηση : Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη

Μελη ΔΣ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτοποίησή μου από την δημοτική παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αριστοτέλη –το «γνωστικό» συναρτάται με το «επιθυμητικό» που σημαίνει ότι τα συναισθήματα ορίζουν τον τρόπο ενεργοποίησης του λόγου. .

Η υποψηφιότητα  μου είχε ως στόχο να έχω ως δημοτικός σύμβουλος αδέσμευτη, ειλικρινή και ξεκάθαρή γνώμη-άποψη για κάθε θέμα χωρίς  υποδείξεις, εξαρτήσεις και κομματικές παρεμβάσεις, όταν μάλιστα παραβιάζονται οι διαδικασίες, δεν τηρείται η δεοντολογία και η ιεραρχία.

Επειδή σέβομαι την εντολή των συνδημοτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης κaι είναι μεγάλη τιμή που με εμπιστεύτηκαν , δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου και παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.

Η επιλογή μου για ανεξαρτοποίηση και όχι παραίτηση στηρίζεται στην υποχρέωση και προσωπική ευθύνη  που έχω στους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν  θα τους προδώσω και δεν θα τους εγκαταλείψω μέχρι το τέλος της θητείας μου

Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος  με κύριο μέλημά μου την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου.

 ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Σημείωση: Από σήμερα γραφεία της παράταξης «Ελληνική Αυγή» δεν θα υπάρχουν στο Δημαρχείο Πειραιά και ούτε θα εκπροσωπείται η παράταξη από κάποιο πρόσωπο στις συνεδριάσεις.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ