Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…

 Breaking News

ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…
23 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζονται κανονικά το πρόγραμμα που έχει ο Ι.Ν. Ευαγγελίστριας με τίτλο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει..» που πραγματοποιεί καθημερινά στο πνευματικό του Ι.Ν.

Έτσι και εμείς βρεθήκαμε την περασμένη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο μουσικοχορευτικό ταξίδι από την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, με προορισμό του Πειραιά.

Ο Σύνδεσμος γυναικών Κρήτης & νήσων Αιγαίου παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από την Κρήτη, τα νησιά Αιγαίου & ον Πειραιά.

Την διεύθυνση της χορωδίας είχε η Ελένη Τσαγκαράκη, στο πιάνο: η Λορένα Λευκοκοίλου, υπεύθυνη χορευτικού: η Έρση Μουρλή.

Η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κα. Μάτα Κορναράκη, μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του πνευματικού κέντρου στον 2ο όροφο, όπου ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί Πειραιώτες κατακλύζοντας όλο το χώρο. Μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: τον πρώην βουλευτή κ. Παναγιώτη Μελά, την Γεν. Γραμμ. της Φιλολογικής Στέγης κα. Σοφία Σπύρου, τον μεσίτη κ. Γιάννη Ηλία, καθώς και τους: κ. Δημήτρη Γκιουλιστάνη, κ. Γιώργο Συντιχάκη, κ. Νίκο Μελά, κ. Δημήτρη Κρητικό, και πολλούς άλλους που παρακολουθούν από κοντά το πρόγραμμα της «Ενορίας εν δράσει..».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ