Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε επικίνδυνο άντρα με σουγιά που κυκλοφορούσε στον Πειραιά – Απείλησε ακόμα και τους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν!

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε επικίνδυνο άντρα με σουγιά που κυκλοφορούσε στον Πειραιά – Απείλησε ακόμα και τους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν!
31 Οκτωβρίου 2017

Πριν λίγες ημέρες άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά εντόπισαν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό Συριακής καταγωγής, τον Μ. Α., καθώς οι κινήσεις και οι μαρτυρίες, τον καθιστούσαν ύποπτο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες με τη χρήση σουγιά!

Ο ύποπτος αυτός άντρας είχε βεβαρυμμένο «παρελθόν» μιας και το Α.Τ. Καλλίπολης είχε σχηματίσει δικογραφία εις βάρος του καθώς στις 30 Αυγούστου είχε προσπαθήσει να απειλήσει Δ/ντη γνωστής αλυσίδας καφέ που βρίσκεται στον Πειραιά αλλά και το προσωπικό, ενώ είχε επιτεθεί και σε έναν αλλοδαπό πελάτη του καταστήματος.

Ο δράστης αναζητούνταν επανειλημμένα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατόπιν εντολής της Υπ/νσης Ασφαλείας Πειραιά και ύστερα από διαταγή της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής.

Η ώρα ήταν 19:50 όταν τα όργανα της Αστυνομίας εντόπισαν τον άνδρα να κινείται στην συμβολή των οδών Ακτή Μουτσοπούλου και Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά.

Μόλις οι Αρχές προσέγγισαν τον κατηγορούμενο, εκείνος με απότομη κίνηση έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά 12,5 εκατοστών!

Εκεί όμως φάνηκε η ψυχραιμία και οι ικανότητες των αστυνομικών που παρά το ότι απειλήθηκαν, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον ακινητοποιήσουν!

Το μαχαίρι – σουγιάς κατασχέθηκε και αποστάλθηκε ως πειστήριο της δράσης του κατηγορουμένου.

Ο δράστης κατά την κατάθεσή του, αποδέχθηκε τη χρήση σουγιά, όμως σχετικά με το περιστατικό με τους αστυνομικούς είπε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για Αστυνομικό έλεγχο και ο σκοπός του δεν ήταν να αντισταθεί!

Ο εντοπισμός του, παρά τις καταγγελίες που είχαν γίνει, ήταν δύσκολος καθώς ο ίδιος δεν είχε συγκεκριμένο τόπο διαμονής.

Στην κατάθεσή του δήλωσε μάλιστα ότι είναι κάτοικος διαφόρων καταλυμάτων και διαμένει σε ξενοδοχεία που αλλάζει καθημερινά!

Ο Διευθυντής του καταστήματος καφέ κατόπιν πρόσκλησης της Αστυνομίας, αναγνώρισε τον κατηγορούμενο ως άτομο που διέπραξε τις ανωτέρω πράξεις ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του σε άλλες παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή μας.

Τη δικογραφία διεκπεραιώνει το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

 *Της Χριστίνας Μπιτάδου


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ