Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Γ. Καραϊσκάκης – Τα «θύματα» πάνε στην Ασφάλεια Πειραιά και την βρίσκουν κλειστή!

 Breaking News

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Γ. Καραϊσκάκης – Τα «θύματα» πάνε στην Ασφάλεια Πειραιά και την βρίσκουν κλειστή!
02 Σεπτεμβρίου 2017

«Μάστιγα» σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου που γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» η κλοπή και διάρρηξη αυτοκινήτων φιλάθλων που παρακολουθούν τον αγώνα. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου γινόταν στο γήπεδο ο επίσημος αγώνας της Ελλάδος με την Εσθονία. Μετά το τέλος του αγώνα, πολλοί φίλαθλοι πηγαίνοντας να πάρουν τα ΙΧ τους έμειναν έκπληκτοι διότι τα οχήματά τους είτε είχαν κλαπεί, είτε είχαν υποστεί διάρρηξη. Το σοβαρό αυτό θέμα έχει αναδείξει και στο παρελθόν η εφημερίδα μας.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα πήραν μια διαφορετική εξέλιξη! Όσοι πήγαν εκείνο το βράδυ στην Ασφάλεια Πειραιά να δηλώσουν το γεγονός της απώλειας ή της διάρρηξης, την βρήκαν κλειστή. Γιατί; Διότι η Ασφάλεια Πειραιά δεν διαθέτει πλέον βραδινό τμήμα!

Η εφημερίδα μας σε σχετικό ρεπορτάζ της πριν κάποιους μήνες έχει αναφερθεί στο γεγονός. Λόγω έλλειψης προσωπικού, εδώ και ένα χρόνο το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά δεν διαθέτει βραδινή βάρδια ενώ ο χώρος ευθύνης του είναι πάρα πολύ μεγάλος. Έτσι, τα «θύματα» των επιτήδειων στο «Γ. Καραϊσκάκης» , αναγκάστηκαν να ξαναπάνε το επόμενο πρωί να καταγγείλουν το συμβάν, εκφράζοντας βεβαίως την αγανάκτησή τους. Γνωρίζουμε ότι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι γνώστης του προβλήματος. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κάποια λύση. Καλό θα ήταν λοιπόν να δει το θέμα πιο σοβαρά.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ