Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζεται η επιχείρηση «σκούπα» στην πόλη – Δείτε τι έκανε η ΕΛ.ΑΣ. με την Δημοτική Αστυνομία

 Breaking News

Συνεχίζεται η επιχείρηση «σκούπα» στην πόλη – Δείτε τι έκανε η ΕΛ.ΑΣ. με την Δημοτική Αστυνομία
07 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίστηκε την Τετάρτη 6 -7 Σεπτεμβρίου η επιχείρηση «σκούπα» του παραεμπορίου με τη συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Ιπποδάμειας, στην οδό Αλιπέδου και των γύρω δρόμων. Με την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που συνεπικουρεί και συμμετέχει στην δίωξη του.

Κατά το τριήμερο των επιχειρήσεων κατασχέθηκαν παράνομα προϊόντα «μαϊμού» ενώ εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, προχώρησαν σε εκτεταμένο καθαρισμό της περιοχής.

Σημειώνεται ότι η προσπάθεια για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην πόλη θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, σε συνεργασία πάντα με την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά προκειμένου να περιοριστεί όσο γίνεται περισσότερο η παράνομη πώληση προϊόντων στους δρόμους του Πειραιά.

Κατά την επιχείρηση της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά προέβη σε 5 προσαγωγές και κατάσχεση του παράνομου παραεμπορίου και το ίδιο συνεχίστηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με κατάσχεση και καταστροφή απομιμητικών προϊόντων με την συνδρομή δύο φορτηγών του Δήμου Πειραιά όπου τα πήραν και τα απομάκρυναν.

Τα ίδια αποτελέσματα είχε και η επιχείρηση «σκούπα» της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου όπου τα όργανα δίωξης παραεμπορίου κατέσχεσαν και κατέστρεψαν με τα απορριμματοφόρα του Δήμου όλων των «μαϊμού» προϊόντων. Αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχίζονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα με την συνεργασία δήμου και Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που είναι αποφασισμένη να περιορίσουν στο ελάχιστο το παραεμπόριο στην πόλη.

paraemporio-_skoupidia

2


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ