Εφημερίδα Κοινωνική

Με ψέματα η στήριξη στη Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

 Breaking News

Με ψέματα η στήριξη στη Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια
07 Σεπτεμβρίου 2017

Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, που όπως είχε αποκαλύψει το ΘΕΜΑ κατηγορείται από υπαλλήλους του οργανισμού ότι είχε πετάξει από το γραφείο μιας υπαλλήλου την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια ενώ φέρεται να είχε τραβήξει από το λαιμό μιας άλλης υπαλλήλου το σταυρουδάκι που φορούσε λέγοντας της « αν πιστεύει ότι αυτό που φοράει θα την σώσει».

Η γνησιότητα μιας ανυπόγραφης επιστολής, δήθεν από τους εργαζομένους του ΕΟΠΠΕΠ που έκανε πριν από λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου, το περιεχόμενο της οποίας πρόσφερε στήριξη στην διευθύνουσα σύμβουλο, αμφισβητείται σήμερα από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ, τα μέλη του οποίου σε ανακοίνωση τους διευκρινίζουν ότι η πρώτη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από το σύλλογο εργαζομένων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις θέσεις του.

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Αυγούστου και ώρα 19:04 όταν η δημοσιογραφική ιστοσελίδα «Το κουτί της Πανδώρας» ανήρτησε ρεπορτάζ με τίτλο «Η απάντηση της «Συριζαίας» για τις εικόνες, τα σταυρουδάκια και την εργασιακή κακομεταχείριση».

Στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος, εκτός από την απάντηση της κας Ελένης Γιαννακοπούλου περιλαμβανόταν και μια επιστολή από τους εργαζόμενους του ΕΟΠΠΕΠ, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος.

Πρόκειται για την ίδια επιστολή που είχε αποσταλεί ηλεκτρονικά και στο ΘΕΜΑ χωρίς όμως να φέρει υπογραφές ενώ δεν προερχόταν από το επίσημο email του Συλλόγου των Εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ. Μάλιστα η επιστολή επεστράφη στον συντάκτη της με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να δημοσιευθεί αφού δεν φέρει κάποιο πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την γνησιότητα της.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά η ίδια επιστολή βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από Το Κουτί της Πανδώρας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο επίμαχο δημοσίευμα : «Με σκληρή γλώσσα καταφέρονται οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΠΕΠ κατά των εκπροσώπων κοινωνικών φορέων που κλήθηκαν -πλημμελώς απ” ό,τι φαίνεται- να μιλήσουν εξ ονόματός τους.

«Με έκπληξή μας παρατηρούμε ότι εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων, μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ, κύριοι Οδ. Ντριβαλάς, Ι. Παπαργύρης και Μ. Κουρουτός, απέστειλαν επιστολή εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το πρόσωπο της Διευθύνουσας, ομιλώντας εκ μέρους «μεγάλου αριθμού εργαζομένων του Οργανισμού»» σημειώνουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι, προσθέτοντας δηκτικά:

«Θα τους παρακαλούσαμε να ομιλούν συγκεκριμένα για εκείνη τη μερίδα εργαζομένων που επιθυμούν και νιώθουν την ανάγκη να εκπροσωπήσουν, καθώς η πλειονότητα των εργαζομένων ουδέποτε ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων στο Δ.Σ., όπως και ουδέποτε ζήτησε την εκπροσώπησή της».

Σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος της Ελένης Γιαννακοπούλου παίρνουν ξεκάθαρη θέση, κάνοντας λόγο για επίθεση που χρησιμοποιεί ως όπλο τη θρησκεία και την πίστη.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ