Εφημερίδα Κοινωνική

Καρύδης: Τεράστιες πολιτικές ευθύνες πρέπει να αποδοθούν

 Breaking News

Καρύδης: Τεράστιες πολιτικές ευθύνες πρέπει να αποδοθούν
14 Σεπτεμβρίου 2017

O Δημήτρης Καρύδης, πρώην βουλευτής Α΄ Πειραιά και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 9.84 για όσα συμβαίνουν στον Πειραιά αλλά και στην κεντροαριστερά.

Για την οικολογική καταστροφή στις θάλλασσες του Πειραιά είπε: «Φυσικά υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν. Και κανονικά αν υπάρχει λίγη τσίπα, πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις. Εδώ είχαμε έναν Υπουργό που έλειπε στο Λονδίνο που με συνεντεύξεις που έδινε στους συναδέλφους σας σε ραδιόφωνα, διαβεβαίωνε ότι υπάρχει πλήρης στεγανοποίηση στο ρήγμα του πλοίου, χωρίς έκκριση και εκροή πετρελαίου και από την Κυριακή που έγινε το συμβάν, έφτασε Τρίτη. Το κακό είναι ότι υπάρχει τέτοια έλλειψη συντονισμού ώστε άκουγα όλους τους Δημάρχους αυτών των περιοχών ότι δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση αλλά ούτε και στήριξη από το κράτος για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα».

Για το ΠΑΣΟΚ και αν πάει σε μια μεγάλη αλλαγή: «Ναι,πάει. Ενώνονται δυνάμεις διαφορετικές που μέχρι πριν λίγο καιρό, σχηματικά, δεν κάθονταν ούτε στο ίδιο τραπέζι. Αυτό δίνει μεγάλη ελπίδα και προσδοκία στον προοδευτικό κόσμο που δεν συμφωνεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και της Ν.Δ. Πρέπει να υπάρχει μέλλον και πορεία».

Στην ερώτηση για την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει on line ψηφοφορία και εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικά, να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ