Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Πυροβολισμοί στην Γρηγ. Λαμπράκη, στον Πειραιά

 Breaking News

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Πυροβολισμοί στην Γρηγ. Λαμπράκη, στον Πειραιά
20 Σεπτεμβρίου 2017

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Όλα ξεκίνησαν στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη  στον Πειραιά, όπου ένα ζευγάρι Αλβανών, ο άντρας ήταν 30 ετών και η γυναίκα 28 ετών, στάθμευσαν το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ απέναντι από γνωστό γυμναστήριο, καθώς εκεί ήταν το σπίτι τους. Εκείνη τη στιγμή διερχόμενο αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός.

Ακολούθησε «βίαιη έξοδος» από το όχημα του ζεύγους των αλβανών. Η γυναίκα πήγε έντρομη πάνω στον 1ο όροφο του σπιτιού της, όπου εκεί βρισκόταν Ρουμάνα φίλη της. Άκουσε δύο πυροβολισμούς και τότε έντρομη της είπε: «Βοήθεια, σκοτώνουν τον άντρα μου».

Κάλεσαν την Αστυνομία η οποία εξαπέλυσε κυνηγητό αναζητώντας τόσο το «θύμα» όσο και τους δράστες. Όπως διαπιστώθηκε το «θύμα» από το φόβο του πήρε αμέσως το αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ δεν επέστρεψε ούτε το βράδυ στο σπίτι του.

Περίπολος της Ασφάλειας βρήκαν δύο κάλυκες τους οποίους προσκόμισαν στο τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση και έχει καλέσει τους εμπλεκόμενους προς κατάθεση.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ