Εφημερίδα Κοινωνική

Aνοίγει το παιχνίδι στη Β’ Πειραιά – To σενάριο για τον Δημήτρη Μαρκόπουλο

 Breaking News

Aνοίγει το παιχνίδι στη Β’ Πειραιά – To σενάριο για τον Δημήτρη Μαρκόπουλο
06 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα δεδομένα δημιουργεί για την Νέα Δημοκρατία η οικειοθελής απόσυρση του πατρός Τραγάκη και το «κόψιμο» του υιού Τραγάκη από τα ψηφοδέλτια της Β’ Πειραιά με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με δεδομένο ότι στην δύσκολη για την ΝΔ αυτήν περιφέρεια (παλαιότερα κυριαρχούσε το ΠΑΣΟΚ και τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ) βουλευτές σχεδόν πάντα εκλέγονταν ο Γ.Τραγάκης και ο Τ.Νεράντζης, με εξαίρεση το 2004 που εκλέχτηκαν και ο αείμνηστος Γ.Βασιλείου, αλλά και ο Γ.Κουράκος, η απουσία Τραγάκη, αλλά και η διαφαινόμενη απόσυρση Νεράντζη λόγω ηλικίας, ανοίγει το παιχνίδι, αφού σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Ένα όνομα που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα και για το οποίο είχε γράψει το Portnet παλιότερα, είναι εκείνο του Πειραιωτη-Κορυδαλλιώτη, επιτυχημένου και σχετικά νεαρού δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Η ηλικία του, η ευρυμάθειά του, οι πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και με τους δύο προκατόχους του (Α.Σαμαρά και Κ.Καραμανλή), η αναγνωρισιμότητά του μέσω τηλεόρασης, αλλά και το γεγονός ότι έχει να επιδείξει μια πορεία αυτοδημιούργητου στον ανταγωνιστικό χώρο των ΜΜΕ (ξεκίνησε από τον Πειραιά, τον «Νέο Λόγο» και το περιοδικό «Λιμάνι» για να είναι σήμερα διευθυντής σύνταξης στο Πρώτο Θέμα), όλα αυτά εκτιμούν στην Πειραιώς ότι παραπέμπουν στο προφίλ του ιδανικού υποψήφιου, όπως τουλάχιστον τον φαντάζεται η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνου του υποψηφίου δηλαδή, που θα εκφράζει την ανανέωση, θα προέρχεται από την αγορά και δεν θα κουβαλάει βαρίδια από το παρελθόν.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ