Εφημερίδα Κοινωνική

Σε διαβούλευση το Ιστορικό Λεύκωμα της πόλης του Ιλίου

 Breaking News

Σε διαβούλευση το Ιστορικό Λεύκωμα της πόλης του Ιλίου
03 Αυγούστου 2017

Το Ιστορικό Λεύκωμα της πόλης του Ιλίου ολοκληρώθηκε και τίθεται σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου οι πολίτες να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

Τα κεφάλαια του Λευκώματος βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου http://www.ilion.gr και η διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017. Οι επισημάνσεις επί των κεφαλαίων μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η μεγάλη διαδρομή του λευκώματος της πόλης μας φτάνει στο τέλος της και με την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης, θα πραγματοποιηθεί η τελική επεξεργασία των κειμένων, προκειμένου να προχωρήσουμε στην έκδοσή του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον σπουδαίο μελετητή της τοπικής μας ιστορίας Ανδρέα Μηλιώνη που τα τελευταία χρόνια ερευνά και συλλέγει με προσήλωση πληθώρα στοιχείων, εγγράφων, φωτογραφικού υλικού, καθώς και πολύτιμων μαρτυριών από πολλούς συμπολίτες μας, νέους και μεγάλους σε ηλικία που αποτελούν ζωντανούς θύλακες της ιστορίας μας.

Με αυτόν τον τρόπο, η ιστορία του Ιλίου γράφεται από τους ίδιους τους κατοίκους της και σε λίγο καιρό, θα έχουμε στα χέρια μας το μακρύ οδοιπορικό της περιοχής μας στον χώρο και στον χρόνο.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ