Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ηλιούπολη «γεμίζει» κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων

 Breaking News

Η Ηλιούπολη «γεμίζει» κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων
02 Αυγούστου 2017

Σε ενίσχυση της ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης μετά την πρωτοποριακή και επιτυχημένη συνεργασία που έχει με την εταιρεία RECYCOM. Μετά από διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα, τα κοινωνικά παντοπωλεία ή άλλους οργανισμούς.

Παράλληλα , η RECYCOM προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους συνανθρώπους μας. Στην Ηλιούπολη η ανακύκλωση ενδυμάτων προσέφερε 150€ το μήνα σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και με τα νέα σημεία που εγκαταστάθηκαν οι κάδοι η προσφορά αυξάνεται στα 200€ το μήνα.

Έτσι, στα 25 ήδη υπάρχοντα σημεία των κόκκινων κάδων που λειτούργησαν με επιτυχία το 2016, ο Δήμος προσθέτει ακόμη 11 νέα σημεία που είναι τα εξής:

- Δαμασκηνού & Έβερτ

- Νικηφόρου Μανδηλαρά 33

- Μακεδονίας 16 (Πλησίον παιδικής χαράς)

- Πλατεία Σικελιανού

- Πλατεία Βεάκη

- Πλατεία Αναγνωσταρά

- Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Χ. Τρικούπη

- Ηρακλέους 28 (7ο Νηπιαγωγείο)

- Πάρκο Ναυαρίνου (πλησίον Παιδότοπου)

- Ανδρέα Παπανδρέου (πλησίον ΑΒ Βασιλόπουλου)

- Μαρίνου Αντύπα 129 (όταν ολοκληρωθούν τα έργα)

Σε μία σύγχρονη κοινωνία, πρέπει να διαμορφωθεί η συνείδηση των ανθρώπων, με προτεραιότητα στην βιώσιμη διαχείριση όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών. Ο Δήμος Ηλιούπολης εντείνει συνεχώς τις προσπάθειες για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ