Εφημερίδα Κοινωνική

Εκκλησιαστικές ειδήσεις

 Breaking News

Εκκλησιαστικές ειδήσεις
31 Αυγούστου 2017

-Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Καστέλλας

Ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Καστέλλας θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει επί δεκαήμερο, από την Τρίτη 05/09 έως την Παρασκευή 15/09 στο πλαίσιο της ιεράς πανηγύρεως, τεμάχιο Τιμίου Ξύλου εκ του Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου, τεθησαυρισμένο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ την Τρίτη 05/09 στις 17:00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν Ιερές Ακολουθίες καθώς και εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του Ναού.

-Στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας θα τεθεί σε προσκύνηση αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Ιεροσολυμίτισσας. Η πάνδημος υποδοχή θα γίνει την Κυριακή 17/09 στις 16:00 στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιώς, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου. Εν συνεχεία, θα λιτανευθεί μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας όπου θα παραμείνει στο διηνεκές.

- Ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό όραμα υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς μέσω των Εκπαιδευτηρίων της, με αρχές και αξίες αλλά και με σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους. Οι εγγραφές για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός- Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) πραγματοποιούνται στη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-4610915.

- Στο πλαίσιο του Κοινωνικού της έργου, η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς δημιούργησε Συμβουλευτικό Κοινωνικό Ιατρείο. Στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και περιλαμβάνει τις ειδικότητες Παθολογία, Καρδιολογία και Ψυχιατρική. Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210 4125619.

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ