Εφημερίδα Κοινωνική

Το «Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων» απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα

 Breaking News

Το «Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων» απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα
18 Ιουλίου 2017

Το «Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων», το δίκτυο που συνδέει όλους τους φορείς που παράγουν πολιτισμό στην πρωτεύουσα, αποκτά τον δικό του ιστότοπο.Το δίγλωσσο portal www.athensculturenet.com, παρουσιάζει το πανόραμα των καλλιτεχνικών δράσεων των 40 σημαντικότερων πολιτιστικών φορέων της Αθήνας, δημόσιων και ιδιωτικών και ενημερώνει για τη λειτουργία και τις εκδηλώσεις τους.

Το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων – Athens Culture Net έχει ως αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Athens Partnership διαχειρίζεται την υλοποίηση της δωρεάς.

Το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων εδραιώνει ένα ενεργό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πλαίσιο για τους ανθρώπους που ζουν στην πόλη, τους επισκέπτες, τους καλλιτέχνες και τους φορείς:

• Στηρίζει πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας

• Συνομιλεί με τους πολιτιστικούς οργανισμούς για την υιοθέτηση κοινών στόχων και στρατηγικών

• Προωθεί το πολιτιστικό προϊόν των αθηναϊκών πολιτιστικών φορέων σε ένα διεθνές ακροατήριο προσφέροντας έγκαιρη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης με την παραγωγή και κυκλοφορία ενημερωτικού υλικού. Ο δήμος της Αθήνας στηρίζει έμπρακτα τη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ