Εφημερίδα Κοινωνική

Τάκης Αβραμίδης για ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ: «Δυστυχώς για αυτούς και τα πολιτικά τους πρότυπα η μέρα της κρίσης πλησιάζει»

 Breaking News

Τάκης Αβραμίδης για ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ: «Δυστυχώς για αυτούς και τα πολιτικά τους πρότυπα η μέρα της κρίσης πλησιάζει»
03 Ιουλίου 2017

Δεν άργησε να απαντήσει στα «πυρά» του συνδυασμού ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά (ΚΑΝΑΛΙ-1), Τάκης Αβραμίδης για όσα τον κατηγόρησαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Σε δήλωσή του αναφέρει:

Τις τελευταίες μέρες η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά , ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ έχει εξελιχθεί σε ‘’θηρευτή’’ όλων των κινήσεων του Συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ και του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

H αυτοαποκαλούμενη προοδευτική αριστερά, που μετουσιώθηκε σε αριστερά της ατάκας και της πνευματικής και ιδεολογικής οκνηρίας, διαισθανόμενη την αλλαγή πλεύσης των δημοτικών πραγμάτων του Πειραιά προς το καλύτερο, από την πρώτη ημέρα διοίκησης του συνδυασμού μας επιδίδεται συστηματικά σε μια προσβλητική επίθεση εναντίον του προσώπου του Δημάρχου και πολλών συναδέλφων μου Δημοτικών συμβούλων.

Τελευταία στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά μα αφορμή αποκάλυψη μου ότι η επικεφαλής του συνδυασμού ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ, ήταν συνήγορος πολιτικής αγωγής εναντίον 3 Αντιδημάρχων για τους οποίους είχε ζητήσει την ποινική και αστική δίωξη (Αριθμός αθωωτικής απόφασης ΑΤ 777/2014 ), ειπώθηκε από την επικεφαλής του Συνδυασμού κα. Μαρία Σταθάκη κάτι απολύτως ψευδέστατο και συκοφαντικό , με προφανή σκοπό να πλήξει τη τιμή και την υπόληψη μου ,να καταρρακώσει την εικόνα μου και να θίξει τη προσωπικότητα μου ως ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης για σχεδόν 20 χρόνια.

Ανέφερε ότι ‘’όσα έχετε κάνει καταστροφικά στο Δήμο Πειραιά επί σειρά ετών ‘’ και ‘’ έχει χρεωθεί ο Δήμος Πειραιά από δίκη σας υπαιτιότητα ’’ και ακόμα, ‘’ αυτή τη φορά θα λογοδοτήσει σε αυτή χωρίς το προστατευτικό κέλυφος της ασάφειας των καθηκόντων του αντιδημάρχου ή του δημοτικού συμβούλου, εξ αιτίας του οποίου πλειστάκις έχει διασωθεί’’.

Το ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ , αποκαλύπτει συστηματικά και καθημερινά με τη στάση του πόσο περιορισμένες είναι οι δυνατότητές του να αναγνωρίσει, να κατανοήσει, να ερμηνεύσει και να ιεραρχήσει σωστά τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες των Πειραιωτών.

Θλιβερή εικόνα ανθρώπων που με βερμπαλισμούς, λεκτικούς ακροβατισμούς ,σαφή στρέβλωση των γεγονότων και απόπειρα ποινικοποίησης της δημοτικής λειτουργιάς πιστεύουν ότι θα ανακτήσουν με το τρόπο αυτό την παντελή έλλειψη τους σε προτάσεις και πολιτική.

Δυστυχώς για αυτούς και τα πολίτικα τους πρότυπα η μέρα της κρίσης των πολιτών πλησιάζει.

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ