Εφημερίδα Κοινωνική

Στοιχεία για τα σκουπίδια στην πόλη δίνει ο Δήμος Πειραιά

 Breaking News

Στοιχεία για τα σκουπίδια στην πόλη δίνει ο Δήμος Πειραιά
04 Ιουλίου 2017

Στοιχεία ξεκίνησε να δίνει ο Δήμος Πειραιά για τα σκουπίδια στην πόλη, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο που συνεχίζει να διαμαρτύρεται.

Όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του: «Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έχουν μαζευτεί μέχρι τις 8:30 π.μ. της Δευτέρας από τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά 1.267.480 κιλά απορριμμάτων, ενώ η αποκομιδή συνεχίζεται εντατικά στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Αναλυτικά βάσει των στοιχείων του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.):

pinakas

Ήδη έχει απομακρυνθεί από τους δρόμους της πόλης περίπου το 50% των απορριμμάτων και γίνονται προσπάθειες τις επόμενες 3 ημέρες να επανέλθει η πόλη στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Υπολογίζεται ότι τις 10 ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων είχαν συσσωρευτεί πάνω από 2.000 τόνοι σκουπιδιών στον Πειραιά, χωρίς να υπολογίζονται τα επιπλέον σκουπίδια των 4 τελευταίων ημερών.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέματα που αφορούν την επίλυση το συντομότερο δυνατόν, των προβλημάτων αποκομιδής απορριμμάτων και των συμβασιούχων καθαριότητας του Δήμου.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ