Εφημερίδα Κοινωνική

Στα Κύθηρα η Ρένα Δούρου: Ανακοινώνει έργα 20 εκ. ευρώ

 Breaking News

Στα Κύθηρα η Ρένα Δούρου: Ανακοινώνει έργα 20 εκ. ευρώ
28 Ιουλίου 2017

3ήμερη επίσκεψη στο νησί των Κυθήρων, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, πραγματοποιεί η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου.

«Τα Κύθηρα παύουν να είναι απλά ένα τοπίο στην ομίχλη» δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στο νησί προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία έργων υποδομής που πραγματοποιεί η Περιφέρεια, για τον εκσυγχρονισμό και τη δυναμική ανάπτυξη του νησιού.

Η Ρένα Δούρου, με τη δήλωση της, αναφέρεται στην επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου, ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη, ένα «έργο του σήμερα για το αύριο» όπως το χαρακτήρισε.

Επίσης για «έργο – κλειδί που θα καταστήσει το νησί πόλο ανάπτυξης & επενδύσεων», έκανε λόγο η ίδια αναφερόμενη στη νέα γέφυρα Μάκρωνα, που αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό των υποδομών του νησιού.

Πρόκειται για την κατασκευή νέας γέφυρας προς αντικατάσταση της παλαιάς, στο σημείο που η οδός Φριλιγκιάνικα – Παλαιόπολη διέρχεται του ρέματος Μάκρωνα

«Μια απόδειξη της στενής μας συνεργασίας πέρα και έξω από κομματικές ή παραταξιακές τοποθετήσεις καθώς η ανάπτυξη των νησιών μας υπερέχει όλων! Τα χρηματοδοτημένα έργα για το Δήμο Κυθήρων από την Περιφέρεια Αττικής υπερβαίνουν τα 20 εκατομμύρια Ευρώ! Θα κάνουμε αναλυτική ενημέρωση για όσα εκτελούνται, όσα δημοπρατούνται άμεσα και όσα ωριμάζουν. Ο Δήμος μας ολοκληρώνει μελέτες και αδειοδοτεί μεγάλα έργα και υποδομές με μια απόλυτα καταρτισμένη ομάδα τεχνικών τόσο της τεχνικής του υπηρεσίας όσο και εξωτερικών συνεργατών. Η μεθοδική και επιστημονική δουλειά είναι ο μοναδικός δρόμος για ορατά αποτελέσματα. Με συνεργασία και αυστηρό τεχνοκρατισμό πάμε μπροστά!» σημειώνει σχετικά ο Δήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ