Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζονται τα έργα στην Ηλιούπολη

 Breaking News

Συνεχίζονται τα έργα στην Ηλιούπολη
12 Ιουλίου 2017

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ηλιούπολης και η πόλη συνεχώς αναβαθμίζεται. Σύμφωνα με σχετικά ανακοίνωση του δήμου, ανακατασκευάζεται η Πλατεία Παραθύρα στην Αγία Μαύρα και αναβαθμίζονται λειτουργικά και αισθητικά οι κλίμακες στην Αγία Μαρίνα με προσθήκη κουπαστών, αποψίλωση πρασίνου και βάψιμο. Ήδη έχουν ανακαινιστεί 28 Παιδικές Χαρές και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών της Ηλιούπολης. Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι Ασφαλτοστρώσεις.

Ξεκίνησαν η ανάπλαση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου, η ανακαίνιση του Α’ Κλειστού Γυμναστηρίου και τοποθετήθηκαν προστατευτικά περιμετρικά του Γ΄ Κλειστού Γυμναστηρίου (μπαλόνι). Είναι έτοιμο το Κέντρο Κοινότητας που θα φιλοξενήσει τις δομές Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου και με την αποπεράτωση των διαδικασιών πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Πραγματοποιείται εκτεταμένη επιχείρηση Φυτοτεχνικών Αναπλάσεων σε όλα τα πάρκα της πόλης και συνεχίζονται οι συνδέσεις των δικτύων άρδευσης όλων των νησίδων και των πάρκων της πόλης με τις γεωτρήσεις του Δήμου και τοποθετούνται χρονοδιακόπτες σε όλες τις νησίδες.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ