Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση γυναικών ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά

 Breaking News

Συνάντηση γυναικών ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά
21 Ιουλίου 2017

Την Τρίτη 18 Ιουλίου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 67-69 στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση γυναικών και στελεχών του κόμματος μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ηλίας Μάκρας.

Στο κάλεσμα αυτό του κόμματος ανταποκρίθηκαν πολλά μέλη και κυρίως γυναίκες καθώς και στελέχη της ΝΔ όπου πέρασαν ένα ευχάριστο απόβραδο στο 1ο όροφο του κτιρίου τους.

Σε όλους που προσήλθαν σε αυτή την μάζωξη του κόμματος τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΝΟΔΕ τους υποδέχθηκαν με γλυκίσματα και με μια σύντομη ομιλία του ιατρού και προέδρου της νομαρχιακής κ. Ηλία Μάκρα. Αμέσως μετά υπήρξε ένα λιτό κέρασμα με εκλεκτά εδέσματα αναψυκτικά και μπύρες.

Μεταξύ των παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε τις πολιτευτές κα. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, κα. Ζωή Ρούσσου και κα. Μίνα Σαμαρά, τη Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά κα. Πασχαλιά Καλαγιά – Καραμαλάκου, την βετεράνο συνδικαλίστρια κα. Ρέα Γκούβερη, την επιχειρηματία κα. Νανά Ανδριανοπούλου, την κα. Βαρβάρα Λακαφώση, την κα. Γκλεζάκου και αρκετές άλλες κυρίες.

Επίσης, είδαμε και τα στελέχη της ΝΔ κ. Νίκο Βλαχάκο, κ. Μιχάλη Αγρανιώτη, κ. Θεόδωρο Σκορδίλη, κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο –Δασκαλάκη, κ. Γιάννη Ανδρέογλου, κ. Νίκος Λακαφώσης κ.α.

2

3

4

5

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ