Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πειραιάς εόρτασε την Αγία Όλγα

 Breaking News

Ο Πειραιάς εόρτασε την Αγία Όλγα
12 Ιουλίου 2017

Την Τρίτη, στον Πειραιά πανηγύρισε ο Ι.Ν. της Αγίας Όλγας που βρίσκεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (Ακτή Θεμιστοκλέους), με όρθρο και αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ μετ’ άλλων ιερέων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, έγινε η αρτοκλασία χοροστατούντος του κ.κ. Σεραφείμ.

Με τη συμμετοχή αρκετών πιστών όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε Την πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κα. Ευαγγελία Αθανασίου, την πολιτευτή κα. Μίνα Σαμαρά, την προϊσταμένη του Ν.Ν.Π. Αντιπλοίαρχο κα. Τρεζάκη, καθώς και τους Σταυρούλα Νιαρχάκου, Βίκυ Τατσοπούλου, Δημήτρη Κρητικό, Στέλλα Γκένα, εκπροσώπους από το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα. Το απόγευμα έγινε μεθεόρτιος εσπερινός.

1

2

3

4

5

6

Χτες, γιόρτασε και το παρεκκλήσι της Αγίας Όλγας που βρίσκεται στην οδό Γενναδίου 4 στον Πειραιά. Την παραμονή της εορτής, τελέστηκε μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ μετ’ άλλων ιερέων. Μεταξύ των παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε την πρόεδρο της Β΄ Κοινότητας του Δήμου Πειραιά κα. Ευαγγελία Αθανασίου, τον πρόεδρο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρο Τσόντο, τον πρόεδρο της ΓΕΧΑ Πειραιά κ. Πέτρο Τζιά, καθώς και τους Δημήτρη Κρητικό, Παναγιώτη Πρεδάρη και Στέλλα Γκένα. Το συγκεκριμένο παρεκκλήσι ανήκει στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιά όπου προϊστάμενος είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Γεωργακόπουλος.

1

2

4

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ