Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ; -Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

 Breaking News

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ; -Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
12 Ιουλίου 2017

Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τις προσπάθειες αξιοποίησης του Πύργου. Ήδη από τον Ιούνιο του 2016 η εφημερίδα μας είχε πάρει «μυρωδιά» ότι κάτι τρέχει με το λεγόμενο…

«Εμποροναυτιλιακό Κέντρο Πειραιά» καθώς τότε, στην Οικονομική Επιτροπή είχε περάσει απόφαση για τη διάθεση ποσού σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου, που θα δινόταν σε εταιρεία για την εκτίμηση της αγοραίας αξίας του. Λίγες μέρες αργότερα, στις 21/6/2016 είχαμε αποκαλύψει ότι το project ανέλαβε να φέρει εις πέρας η εταιρεία Arbitrage real estate surveyors.

Οι εξελίξεις μέσα σε ένα χρόνο ήταν σημαντικές. Το πρόσφατο ταξίδι αντιπροσωπείας του Δήμου Πειραιά στην Κίνα φαίνεται πώς είχε αποτέλεσμα καθώς όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, από τον ίδιο τον Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη, μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμος νέος διεθνής διαγωνισμός για τον Πύργο με συγκεκριμένη «στόχευση». Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά εκείνου που είχε εκπονήσει η δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου και ο οποίος κρίθηκε άγονος. Αυτή τη φορά μιλάμε για «κάτι» χειροπιαστό, που δεν θέλει ακόμη να αποκαλύψει η δημοτική Αρχή Μώραλη. Οι πρόσφατες όμως δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά, δίνουν το στίγμα: «δεν θα καταρτίσουμε διαγωνισμό για να είναι άγονος…»

19987227_1368470373200249_693806326_n

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ