Εφημερίδα Κοινωνική

Ημερίδα με θέμα: «Κατάργηση μετρητών – τέλος της ελευθερίας»

 Breaking News

Ημερίδα με θέμα: «Κατάργηση μετρητών – τέλος της ελευθερίας»
04 Ιουλίου 2017

Ημερίδα με θέμα «Κατάργηση μετρητών – τέλος της ελευθερίας» οδεύοντας προς τον ολοκληρωτισμό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στο Νέο Φάληρο.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και διοργανώθηκε από την Εστία Πατερικών Μελετών και Ενωμένη Ρωμιοσύνη με την συμμετοχή εξαίρετων ειδικευμένων επιστημόνων με εισηγήσεις όπως, του κ. Δήμου Θανάσουλα Δικηγόρου παρ” Αρείω Πάγω, του κ. Δημήτρη Χιωτακάκου Διδάκτωρος Ηλεκτρονικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και κ. Στάθη Αδαμόπουλου Οικονομολόγου Msc στην Χρηματοοικονομική.

Την ημερίδα συντόνισε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Φωτόπουλος, ενώ την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του τόνισε τα οδυνηρά αποτελέσματα του περιορισμού αναλήψεως μετρητών και την μεθοδευμένη εκ μέρους των τραπεζών συρρίκνωση της δραστηριότητας των επιχειρήσεων σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα της ζωής μας.

s

hmerida1

hmerida2

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ