Εφημερίδα Κοινωνική

Οι λόγοι απουσίας του Δημάρχου Περάματος από τη συνέντευξη της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά

 Breaking News

Οι λόγοι απουσίας του Δημάρχου Περάματος από τη συνέντευξη της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά
26 Ιουλίου 2017

Απόρησαν αρκετοί για το γεγονός ότι από την κοινή εμφάνιση των δημάρχων του ευρύτερου Πειραιά με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη απουσίαζε ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης.

Το Portnet.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως σοβαροί οικογενειακοί λόγοι κράτησαν τον δήμαρχο Περάματος εκτός Αττικής. Πάντως, σε επικοινωνία που είχε το portent.gr μαζί του, ο Γιάννης Λαγουδάκης υπογράμμισε ότι συντάσσεται απόλυτα με το πνεύμα «ομοψυχίας» και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τις σχέσεις και των πέντε δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Γιώργο Γαβρίλη. Κάτι που υπογράμμισε άλλωστε ως ο παλιότερος αυτοδιοικητικός (εκλέγεται από το 1982!) δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος σημείωσε ότι 35 χρόνια τώρα δεν είχε ποτέ συναντήσει ένα τόσο θετικό κλίμα.

Και ο Γιάννης Λαγουδάκης πρόσθεσε ότι, πέραν όλων των άλλων παραδειγμάτων που επιβεβαιώνουν αυτή την ομοψυχία, χαρακτηριστική είναι η συμφωνία των τριών επιλιμένιων δήμων, Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος για την ποσόστωση που αναλογεί στον καθένα αναφορικά με το 3.5% του τζίρου του ΟΛΠ που θα μοιράζονται κάθε χρόνο.

 


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ