Εφημερίδα Κοινωνική

Γιατί δεν μαζεύονται γρήγορα τα σκουπίδια στον Πειραιά; Ευρεία σύσκεψη με καταλυτική παρέμβαση Μώραλη – Καλογερόγιαννη

 Breaking News

Γιατί δεν μαζεύονται γρήγορα τα σκουπίδια στον Πειραιά; Ευρεία σύσκεψη με καταλυτική παρέμβαση Μώραλη – Καλογερόγιαννη
03 Ιουλίου 2017

Απάντηση στο «γιατί δεν μαζεύονται γρήγορα τα σκουπίδια στον Πειραιά, παρά το ότι έληξε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ», έδωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Τάκης Καλογερόγιαννης στην εφημερίδα μας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Σαββατοκύριακο και χθες, πολλοί συμβασιούχοι δεν προσήλθαν στην εργασία τους διότι εξέφρασαν την άποψη ότι δεν θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Αποτέλεσμα; Από τα 150 άτομα της Καθαριότητας, μόνο τα 40 να είναι διαθέσιμα!

Τη Δευτέρα το πρωί, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο αντιδήμαρχος Τ. Καλογερόγιαννης κάλεσαν ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των εργαζομένων – συμβασιούχων για να λυθεί το θέμα. Υποσχέθηκαν ότι θα περάσει άμεσα η απόφαση για τις αποδοχές τους και θα καλυφθούν τα όποια κενά δημιουργήθηκαν.

Έπειτα από αυτές τις διευκρινίσεις και οι 150 εργαζόμενοι στην καθαριότητα πιάνουν από σήμερα δουλειά για να μαζέψουν τους 3.000 τόνους σκουπιδιών που έχουν απομείνει στις γειτονιές του Πειραιά. «Κάντε λίγη υπομονή, σε 3 μέρες από σήμερα θα έχουμε καθαρίσει τον Πειραιά», υπόσχεται στους πολίτες ο Τ. Καλογερόγιαννης.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ