Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Κωνσταντάτος: Σηκώνουμε την πόλη μας ψηλότερα

 Breaking News

Γιάννης Κωνσταντάτος: Σηκώνουμε την πόλη μας ψηλότερα
21 Ιουλίου 2017

Την ανανέωση του στόλου καθαριότητας πέτυχε ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης μετά από παρέμβαση του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου. Την ανακοίνωση μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου: «Υποσχεθήκαμε πως θα εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα γιατί τo αξίζετε οι δημότες μας. Ο στόλος των οχημάτων μας στην υπηρεσία καθαριότητας ήταν απαρχαιωμένος ( το 2002 αγοράστηκαν τα τελευταία) ενώ ιδιαίτερα τα απορριμματοφόρα χαλούσαν διαρκώς και έκαναν πολύ θόρυβο στις γειτονιές μας.

Τώρα αποκτήσαμε έναν νέο σύγχρονο στόλο που και για τους εργαζόμενους μας βελτιώνουμε τις συνθήκες εργασίας τους αλλά και την υπηρεσία αναβαθμίζουν προς τους πολίτες ιδιαίτερα με την υπογειοποίηση των κάδων.»

Ο εξοπλισμός 

Η δεύτερη παραλαβή του μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας euro 6 περιλαμβάνει.

1) Απορριμματοφόρο τύπου πρέσα 16 κυβικών με προσαρμοσμένο ανυψωτικό για τους υπογειοποίημενους κάδους που πρόσφατα τοποθετήθηκαν.

2) Απορριμματοφόρο τύπου μύλος 12 κυβικών

3) Απορριμματοφόρο τύπου μύλος 8 κυβικών

4) Απορριμματοφόρο τύπου μύλος 6 κυβικών για να είναι ευέλικτο στους στενούς δρόμους ιδιαίτερα του Ελληνικού για την αποκομιδή μικρών κάδων.

5) κοντέινερ μεταφοράς απορριμμάτων 55 κυβικών.

11

Η πρώτη παραλαβή μηχανολογικού εξοπλισμού περιλάμβανε

1) Σκαπτικό μηχάνημα

2) Μικρό πυροσβεστικό άμεσης επέμβασης.

kwnsta

Στόχος του δήμου είναι η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού αφού έτσι βελτιώνεται άμεσα την αποτελεσματικότητα αποκομιδής, μειώνεται σημαντικά το κόστος συντήρησης και επισκευής του απαρχαιωμένου στόλου και αναβαθμίζεται η ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος των εργαζομένων καθαριότητας. Επίσης, η εν λόγω ανανέωση βελτιώνει κάθετα την ασφάλεια των εργαζομένων κατά την ώρα υπηρεσίας, ενώ με τα νέα οχήματα μειώνεται σημαντικά το κόστος λειτουργιάς και καυσίμων των απορριμματοφόρων.

«Σεβόμαστε το περιβάλλον και την όλη μας μειώνοντας τα καυσαέρια και βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου χρησιμοποιούνται κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Αλλάζει όλη η φυσιογνωμία στην διαχείριση των απορριμμάτων μειώνεται το κόστος Αποκομιδής και μεταφοράς. Περισσότερα απορριμματοφόρα μας δίνουν της δυνατότητα χρέωσης των οχημάτων στους οδηγούς για την μείωση των βλαβών και της κακοδιαχείρισης τους. Περιμένουμε επιπλέον 3 λεωφορεία, 1 καλαθοφόρο και 1 κλαδοτεμαχιστή. Μέρα με την μέρα Αναγεννούμε την πόλη μας!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωνσταντάτος.

33


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ