Εφημερίδα Κοινωνική

Διονύσης Χατζηδάκης : Το στοίχημα των σκουπιδιών το κερδίσαμε όλοι μαζί

 Breaking News

Διονύσης Χατζηδάκης : Το στοίχημα των σκουπιδιών το κερδίσαμε όλοι μαζί
07 Ιουλίου 2017

Η ∆ημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου, από την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έθεσε ως κορυφαία προτεραιότητα της, την αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, ανταποκρινόμενη με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην υποχρέωσης της για μια Πόλη καθαρή και προτάσσοντας τη δημόσια υγεία πάνω από όλα.

Προσπάθεια που δεν θα είχε ευοδωθεί, αφενός αν δεν υπήρχε η αγαστή συνεργασία της διοίκησης του ∆ήμου με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στον ∆ήμο και αφετέρου αν η ∆ημοτική Αρχή Παλαιού Φαλήρου, όταν ο αρχικός νόμος περί παρατάσεων των συμβάσεων το επέτρεπε, δεν επέλεξε τον δρόμο της ομηρίας των εργαζομένων, με αποτέλεσμα το Παλαιό Φάληρο να μην ενταχθεί στις σχετικές αποφάσεις ακύρωσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου όπου οι εργαζόμενοι θα παρέμεναν στον ∆ήμο χωρίς όμως να μπορούν να πληρωθούν.

«Για αυτό το λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκείνους τους πολίτες που επέδειξαν υπομονή και κατανόηση και συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων. Ευχαριστούμε επίσης τους εργαζόμενους, όσο και το ∆.Σ. του Σωματείου τους για τη στήριξη τους αλλά και τη συνεργασία που είχαν με τη διοίκηση του ∆ήμου – αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που ελλόχευαν με τη συσσώρευση των απορριμμάτων σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας – με αποτέλεσμα την ουσιαστική και κατά κοινή ομολογία σε Πανελλαδικό επίπεδο υποδειγματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο ∆ήμος Παλαιού Φαλήρου με τον νέο, ανανεωμένο, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό καθαριότητας που διαθέτει , κατάφερε να διατηρήσει για μια ακόμα φορά την Πόλη μας καθαρή και να ̈ “κερδίσει μια ακόμα δύσκολη μάχη” ανταποκρινόμενος με ταχύτητα και συνέπεια στο οξύτατο πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών. Χωρίς αμφιβολία, “το στοίχημα το κερδίσαμε όλοι μαζί” και το αποτέλεσμα το πιστώνεται η πόλη του Παλαιού Φαλήρου, οι κάτοικοι της, οι επαγγελματίες της και οι επισκέπτες της», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ