Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ακόμα μία παρέμβαση σε παιδική χαρά

 Breaking News

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ακόμα μία παρέμβαση σε παιδική χαρά
19 Ιουλίου 2017

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης κατάφερε να ολοκληρώσει σχεδόν την παρέμβασή της σε μία ακόμα παιδική χαρά, αυτή τη φορά, στην οδό Βοσπόρου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου: «Σχεδόν ολοκληρώσαμε την παρέμβαση μας στις παιδικές χαρές , με μηδαμινό κόστος για τους δημότες μας . Σειρά της Βοσπόρου!

Με την έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση της παιδικής χαράς στην Βοσπόρου Ελληνικού και την επισκευή του σιντριβανιού στην μικρή πλατεία, ολοκληρώσαμε σχεδόν την πλήρη ανακαίνιση των παιδικών μας χαρών σε χρόνο ρεκόρ για μια νέα διοίκηση (απομένει η Εθνάρχου Μακαρίου Αργυρούπολη). Το έργο αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αν σκεφτεί κάποιος ότι έγιναν 32 καινούργιες παιδικές χαρές και 3 νέα πάρκα μέσα στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και δίχως σχεδόν να επιβαρυνθεί ο δημότης μας καθόλου αφού τα χρήματα αντλήθηκαν κυρίως από χορηγίες αλλά και από την Περιφέρεια ( 5 παιδικές χαρές) και φυσικά τον ίδιο τον δήμο μας.

Έργα ουσίας για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδιά μας και την ασφάλεια στο παιχνίδι τους που με την πολιτική μας παραδώσαμε στην κοινωνία τώρα και όχι προεκλογικά όπως συνηθίζουν κάποιοι και κυρίως δίχως να επιβαρυνθεί ο έτσι και αλλιώς πενιχρός δημοτικός προϋπολογισμός.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ