Εφημερίδα Κοινωνική

Ασφαλτοστρώσεις… με απουσίες

 Breaking News

Ασφαλτοστρώσεις… με απουσίες
17 Ιουλίου 2017

Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Πειραιά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ο λόγος της «έκτακτης σύγκλισης» ήταν η έγκριση της μελέτης για τη χρηματοδότηση, από την Περιφέρεια Αττικής, 3,5 εκ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στον Πειραιά, ένα έργο πολύ σημαντικό για την πόλη, καθώς το οδικό δίκτυο δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση.

Το θέμα έπρεπε να συζητηθεί εκτάκτως διότι θα μπει τις επόμενες μέρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησε ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας», από την «έκτακτη» αυτή συνεδρίαση, απουσίαζαν σημαντικά στελέχη και παράγοντες του Δήμου και την εισήγηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Το αποτέλεσμα ήταν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης από το «Λιμάνι της Αγωνίας» (Μ. Σταθάκη, Δ. Γκερλές, Β. Μελά) αλλά και ο Ηλ. Σαλπέας από την «Λαϊκή Συσπείρωση», που άφησαν τις υποχρεώσεις τους και έτρεξαν να παρευρεθούν στην συνεδρίαση, να διαμαρτυρηθούν, αφού πολλές απορίες τους ως προς την εισήγηση του θέματος, έμειναν αναπάντητες.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα καλώς πέρασε, καθώς είναι ουσιαστικό για την πόλη.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ