Εφημερίδα Κοινωνική

Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

 Breaking News

Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής
26 Ιουλίου 2017

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.» υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), Γεώργιος Μανιάτης. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 724.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι η επισκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ που αποτελεί προϋπόθεση αφενός για την ασφαλή χρήση του αγωνιστικού χώρου και αφετέρου για να χορηγηθεί άδεια διεξαγωγής αγώνων, που σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να γίνονται σε αθλητικούς χώρους γειτονικών Δήμων. Επιπλέον, το έργο περιλαμβάνει την επισκευή των αποδυτηρίων με γνώμονα τη λειτουργική και ασφαλή χρήση τους από τους αθλητές.

Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στο υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο κεντρικό του κτίριο που στεγάζει τα αποδυτήρια και το κυλικείο του γηπέδου του ΣΕΦ, στον Δήμο Πειραιά. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων οι παρακάτω εργασίες: Αποξήλωση και απομάκρυνση υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου, επισκευή υφιστάμενης περίφραξης γηπέδου και της θύρας εισόδου οχημάτων εντός του αγωνιστικού χώρου, συντήρηση (έλεγχος, επισκευή ή αντικατάσταση) προβολέων και των εξαρτημάτων τους. Στο κεντρικό κτίριο (αποδυτήρια – κυλικείο) θα εκτελεσθούν, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω εργασίες: Αποξήλωση παλαιών σιδεριών ασφαλείας και αντικατάστασή τους, αποξήλωση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών μεταλλικών κουφωμάτων και αντικατάστασή τους µε νέα αλουμινένια κουφώματα, αντικατάσταση πάγκων αποδυτηρίων, συντήρηση των υδραυλικών, αποχετευτικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Τέλος, το έργο θα δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ