Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκινά το 6ο Παγκόσμιο Φόρουμ Ναυλομεσιτών 2017

 Breaking News

Ξεκινά το 6ο Παγκόσμιο Φόρουμ Ναυλομεσιτών 2017
15 Ιουνίου 2017

Το PIREAS 2017, το κορυφαίο διεθνές ναυτιλιακό γεγονός της χρονιάς, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 & την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα. Το PIREAS διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων ανά διετία από το 1995, και η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει το 6ο Παγκόσμιο Φόρουμ Ναυλομεσιτών το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο CHANDRIS METROPOLITAN και το επίσημο δείπνο των ναυλομεσιτών που παρατίθεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στο Golf Club της Γλυφάδας. Στις εκδηλώσεις του PIREAS 2017 αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 1.700 ναυλομεσίτες, υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, τραπεζικά στελέχη, πλοιοκτήτες και εκπρόσωποι ναυλωτών από όλο τον κόσμο.

Το 6ο Παγκόσμιο Φόρουμ Ναυλομεσιτών (Πέμπτη 15.6.2017 09.30 πμ – 17.00 μμ) δομείται σε 3 ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, φιλοδοξώντας να καλύψει όλο το φάσμα των εξελίξεων στην παγκόσμια ναυτιλία:

Στην πρώτη ενότητα, θα απαντηθεί από τραπεζικά στελέχη και χρηματοοικονομικούς αναλυτές το ερώτημα εάν οι παραδοσιακές ναυτιλιακές τράπεζες έχουν ακόμη τη δυνατότητα χρηματοδότησης της Παγκόσμιας και ιδιαίτερα της Ελληνικής ναυτιλίας, και θα αναλυθούν εναλλακτικές πηγές άντλησης ρευστότητας και δανειοδότησης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Στη δεύτερη ενότητα θα λάβουν το λόγο κορυφαίοι ναυλομεσίτες και έγκριτοι Έλληνες ναυτιλιακοί αναλυτές σε μια προσπάθεια να «αποκρυπτογραφήσουν» τις τάσεις των ναυλαγορών και τις επιπτώσεις που πιθανώς θα έχουν οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις στο παγκόσμιο εμπόριο και στη μετακίνηση φορτίων δια θαλάσσης.

Στην τελευταία ενότητα, σημαντικοί Έλληνες Πλοιοκτήτες και Διεθνείς Ναυλωτές θα καταθέσουν την οπτική τους για το σήμερα και το αύριο της Ναυτιλιακής Αγοράς και θα αναλύσουν τις πολλαπλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται τελευταία για νέες επενδύσεις και επέκταση των δραστηριοτήτων τους.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ