Εφημερίδα Κοινωνική

Βασίλης Βαλασόπουλος: «Μαγαζάκια της ΝΔ,ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ!»

 Breaking News

Βασίλης Βαλασόπουλος: «Μαγαζάκια της ΝΔ,ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ!»
08 Ιουνίου 2017

Σε «μαγαζάκια» της Νέας Δημοκρατίας έχουν μετατραπεί τα δύο κορυφαία συνδικαλιστικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ΚΕΔΕ και η ΕΝΠΕ, όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Ηλιούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

«Θέλω να ξέρετε πως και η ΚΕΔΕ και η ΕΝΠΕ έχουν μετατραπεί σε μαγαζάκια της Νέας Δημοκρατίας, που παίζονται εσωκομματικές αντιθέσεις, για το παιχνίδι μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ Καραμανλικών και Μητσοτακικών! Αυτό το ξέρουνε και οι πέτρες… δεν το λέει βέβαια κανείς, αλλά η κόντρα Πατούλη-Αγοραστού είναι ξεκάθαρη και είναι για τη νομή της εξουσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Αυτό βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ το εκμεταλλεύεται», ήταν τα λόγια του κ. Βαλασόπουλου.

Ο ίδιος έστρεψε τα βέλη του και κατά του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον οποίο χαρακτήρισε κομματικό επίτροπο στο υπουργείο, που σκέφτεται με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ του 3%…!

Επιπλέον, ο κ. Βαλασόπουλος υποστήριξε πως με τα τελευταία μέτρα που πέρασε η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου, αποδεικνύεται πως είναι βαθιά πολιτική επιλογή να χτυπηθεί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο με τη μείωση των πόρων, όσο και με την απαγόρευση των προσλήψεων.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο δήμαρχος Ηλιούπολης «δεν μάσησε τα λόγια του», ούτε για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο ιστορικός κύκλος του κινήματος έχει κλείσει και ότι μόνο μέσα από την ιδεολογικοπολιτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προχωρήσει η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

«Η ΚΕΔΕ δεν συμμετέχει στο διάλογο, γιατί δεν πιστεύει στη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ΝΔ ποτέ της δεν πίστεψε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλες οι μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις στον αυτοδιοικητικό χώρο έχουν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Β. Βαλασόπουλος.

Τέλος, υποστήριξε πως η απλή αναλογική θα είναι η καταστροφή του θεσμού και δεν ξεκαθάρισε εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2019…!

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ