Εφημερίδα Κοινωνική

Συνέντευξη του Ξένου Μανιατογιάννη στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές

 Breaking News

Συνέντευξη του Ξένου Μανιατογιάννη στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές
01 Ιουνίου 2017

Θετικά διακείμενος στην εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

«Ελπίζω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα μπει στο διάλογο και θα συζητήσει! Έστω και αργά τα αντανακλαστικά της Αυτοδιοίκησης θα λειτουργήσουν. Εμείς έχουμε ήδη αυτή τη διάθεση των συνεργασιών και είμαστε υπέρ της αλλαγής κουλτούρας. Είμαι θετικός στην απλή αναλογική», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βριλησσίων.

Παράλληλα, ο κ. Μανιατογιάννης τάχθηκε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων, υπογραμμίζοντας πως είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία της ευαίσθητης υπηρεσίας περιβάλλοντος και ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους. «Δεν με εκφράζει η λογική της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας. Δεν μπορεί να μηδενίζεται το έργο των δημόσιων υπηρεσιών», ξεκαθάρισε ο δήμαρχος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής του αρχής στα δυόμιση και πλέον χρόνια της θητείας του, εστιάζοντας στο θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων, των αντιπλημμυρικών έργων και στην ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής. «Δεν πρέπει να μείνουν στην άκρη έργα που δεν πουλάνε», είπε με νόημα ο δήμαρχος Βριλησσίων.

Τέλος, ο κ. Μανιατογιάννης σημείωσε πώς δεν έχει αρχίσει ακόμα να ασχολείται με τις εκλογές του 2019, ενώ όσον αφορά την εξαγγελία της Κυβέρνησης για εγγραφή των προνήπιων στα νηπιαγωγεία, ο δήμαρχος ζήτησε να το διαχειριστούν οι δήμοι, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ