Εφημερίδα Κοινωνική

Νέος διαγωνισμός: Η ΡΕΑ προσφέρει 5 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης & 10 ελέγχους γονιμότητας ζευγαριού

 Breaking News

Νέος διαγωνισμός: Η ΡΕΑ προσφέρει 5 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης & 10 ελέγχους γονιμότητας ζευγαριού
16 Ιουνίου 2017

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, προσφέρει δωρεάν 5 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και 10 πακέτα ελέγχου γονιμότητας ζευγαριού.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από 15 έως 26 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος μέσω της σελίδας της ΡΕΑ στο facebook, ακολουθώντας τις οδηγίες της ειδικής εφαρμογής, όπου καλούνται να επιλέξουν την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρονται.

Οι πέντε τυχεροί νικητές των κύκλων εξωσωματικής, καθώς και τα δέκα τυχερά ζευγάρια που θα κερδίσουν έλεγχο γονιμότητας, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν θεράποντα ιατρό, ανάμεσα σε καταξιωμένους επιστημονικούς συνεργάτες της Μονάδας της Κλινικής ΡΕΑ.

Η ΡΕΑ συμμετέχει ενεργά στο όμορφο ταξίδι σας με προορισμό την οικογένεια!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό εδώ: goo.gl/g4ksrZ 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής ΡΕΑ

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας. Διαθέτει έμπειρους ιατρούς και εμβρυολόγους, εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό. Με σύγχρονες αίθουσες χειρουργείων και μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, διαθέτει πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, ενώ στο εργαστήριο εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές. Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της ΡΕΑ φέρει πιστοποίηση ISO 9001:2008 για την παροχή των υπηρεσιών της.

REA1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ