Εφημερίδα Κοινωνική

Η απάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τις φθορές στο μνημείο των Ποντίων

 Breaking News

Η απάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τις φθορές στο μνημείο των Ποντίων
16 Ιουνίου 2017

Με αφορμή το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τη βεβήλωση του Μνημείου Γενοκτονίας των Ποντίων στην πλατεία Αλεξάνδρας και την κινητοποίηση της Υπ/νσης Ασφαλείας Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, διαβάζοντας όσα έγραψε η εφημερίδα μας, σχολίασε τα εξής:

«Η πράξη αυτή αποτελεί μεγάλη ντροπή και ασέβεια. Το γεγονός ότι ένας εκ των δραστών έχει συλληφθεί είναι μια θετική εξέλιξη.

Πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι τέτοιου είδους ενέργειες πλέον θα έχουν και την τιμωρία που τους αρμόζει. Για τον λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις Αρχές και παρακαλώ θερμά και τους δημότες να καταγγέλλουν χωρίς φόβο τέτοιου είδους φαινόμενα. Ως εδώ με αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές και τους συνεχόμενους εσκεμμένους βανδαλισμούς που τελικά τους μόνους που ζημιώνουν είναι τους πολίτες του Πειραιά.»

mwralis nomosxedio

Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα μας δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα από συλλόγους και μέλη της Ποντιακής Κοινότητας που ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη…


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ