Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτός είναι ο ηλικιωμένος παιδεραστής της Καλαμάτας

 Breaking News

Αυτός είναι ο ηλικιωμένος παιδεραστής της Καλαμάτας
28 Ιουνίου 2017

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 83χρονου συνταξιούχου καπνεργάτη που συνελήφθη επ” αυτοφώρω το Σάββατο, ενώ ασελγούσε σε ένα 12χρονο με νοητική υστέρηση σε παιδική χαρά των Γιαννιτσανίκων στην Καλαμάτα.

 

paidofilos1

Πρόκειται για τον Γεώργιο Κούτρο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων του. Όσοι γνωρίζουν κάτι για την δράση του, μπορούν να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Καλαμάτας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641, με την εξασφάλιση της ανωνυμίας και του απόρρητου της επικοινωνίας.

paidofilos2

Ο ηλικιωμένος, που θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, παραδέχθηκε ότι είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του το 12χρονο αγόρι, το οποίο υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις βάζοντας το να του κάνει στοματικό σεξ, ενώ τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο ανήλικος αντιστάθηκε!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ