Εφημερίδα Κοινωνική

Ζάκυνθος: Χειρουργικές επεμβάσεις δια χειρός Πολάκη

 Breaking News

Ζάκυνθος: Χειρουργικές επεμβάσεις δια χειρός Πολάκη
03 Μαΐου 2017

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Ζακύνθου πραγματοποίησε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Με την ιδιότητα του γενικού χειρουργού, ο κ. Πολάκης παρακολούθησε νωρίς το πρωί μια χειρουργική επέμβαση καισαρικής, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πραγματοποίησε χειρουργικές επεμβάσεις με τη βοήθεια συναδέλφων του.

Σε δήλωσή του, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως «ήρθα στο νοσοκομείο Ζακύνθου ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας αλλά και σαν γιατρός, γιατί υπουργοί και βουλευτές δεν θα είμαστε για πάντα, αλλά για πάντα θα είμαστε γιατροί».

Όπως πρόσθεσε, «μαζί με τους συναδέλφους χειρουργούς, δώσαμε ένα οριστικό τέλος στην κατάσταση της υγειονομικής ομηρείας στην οποία είχε περιπέσει το νησί τους τελευταίους μήνες».

«Η διοίκηση του νοσοκομείου, με βάση τις αποφάσεις των επιτροπών που συγκροτήθηκαν, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει προκειμένου το νοσοκομείο να πιστοποιηθεί ως ασφαλές. Έγινε πιστοποίηση όλων των εγκαταστάσεων, αλλαγή των μηχανημάτων αναισθησίας, όλου του φαρμακευτικού υλικού που υπήρχε, έλεγχος της αποστείρωσης και καθορισμός συγκεκριμένων πρωτοκόλλων χειρισμού των ασθενών» δήλωσε ο κ. Πολάκης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ