Εφημερίδα Κοινωνική

To Workout Place indoor & outdoor ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι την γυμναστική

 Breaking News

To Workout Place indoor & outdoor ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι την γυμναστική
18 Μαΐου 2017

Ο αθλητισμός πλέον έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και αυτό που πετυχαίνει πέρα από την σωματική αλλαγή είναι και η ψυχική όπως για παράδειγμα μας κάνει να νιώθουμε ικανοί, σίγουροι ενώ αυξάνει τις πιθανότητες να πετύχουμε σε αυτά που κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή!

Το Workout Place indoor & outdoor ήρθε για να πείσει πως τα πάντα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να γυμναστούν στην ύπαιθρο θα πρέπει να περάσουν από τα Βοτσαλάκια της Καστέλλας στον Πειραιά, μιας και εκεί είναι η βάση τους, ενώ σας περιμένουν 2 ειδικοί γυμναστές: ο Κωνσταντίνος Αντωνάκος ο οποίος είναι επαγγελματίας αθλητής υδατοσφαίρισης και γυμναστής στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού και ο Πάρης Πέτρου ο οποίος είναι επαγγελματίας ναυαγοσώστης και καθηγητής προπονητικής.

proponhtes

Το outdoor fitness ξεφεύγει από την ιδεολογία του γυμναστηρίου και προτείνεται από τους μεγαλύτερους φορείς υγείας και άσκησης διεθνώς, ως η πιο εξελιγμένη προπονητική διαδικασία ώστε να πετύχει ο ασκούμενος τη μέγιστη σωματική και ψυχική υγεία.

Τα είδη άσκησης που θα βρείτε είναι πολλά όπως: cross training, crossfit, ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά, functional training, personal και σε λίγο καιρό θα ετοιμαστεί και ένας εσωτερικός χώρος εκγύμνασης. Ο εξοπλισμός που διαθέτουν είναι πλήρης ενώ οι προπονήσεις γίνονται 2-3 φορές την εβδομάδα.

Για εγγραφή και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Workout Place indoor & outdoor επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.workoutplace.gr αλλά φυσικά μπορείτε να ενημερωθείτε και από την σελίδα που έχουν στα social media.

18342695_1821852431465170_3803907177617154207_n

12

Καλή προπόνηση!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ