Εφημερίδα Κοινωνική

Τι γίνεται επιτέλους με την πλατεία Πηγάδας;

 Breaking News

Τι γίνεται επιτέλους με την πλατεία Πηγάδας;
11 Μαΐου 2017

Παρέμβαση Ιωσήφ Βουράκη, δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Έχοντας περάσει ήδη τέσσερα χρόνια, κανένας δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει με αυτήν την «καταραμένη» πλατεία.

Η άλλοτε κεντρικότερη και ζωτικής σημασίας για το πρώτο διαμέρισμα πλατεία Πηγάδας, έχει καταντήσει σκιά του εαυτού της. Μια περιοχή που κάποτε έσφυζε από ζωή, σήμερα βιώνει την εγκατάλειψη και την παρακμή! Κλειστά κατάστημα παντού (ελάχιστοι αντέχουν ακόμα αυτήν την καταστροφή), κάτοικοι που δεν κυκλοφορούν μετά την δύση του ηλίου (δεν υπάρχουν φώτα πουθενά), λαθρέμποροι τσιγάρων και άλλων απαγορευμένων ουσιών και στη μέση ένα δημοτικό σχολείο να συμπληρώνει το παζλ την κατάντιας μας.

Και μέσα σε όλο αυτό το χάλι που ζούμε καθημερινά φάνηκε να βρίσκεται μια λύση, το έργο ξεκίνησε ξανά με την υπόσχεση να ολοκληρωθεί στο τέλος του Μαΐου. Και εκεί που όλοι ελπίζαμε, ξαφνικά τα συνεργεία εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους και τα υλικά για να πάνε σε άλλο έργο που έχουν αναλάβει σε άλλη περιοχή του Πειραιά!!!

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΟ;

Η επίσημη δικαιολογία; «Κάποια μικρά τεχνικά θεματάκια».

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;

Σημείωση: Χτες η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ δημοσίευσε απαντήσεις για το θέμα. Από τη δημοτική Αρχή ισχυρίζονται ότι ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα και πάμε για ολοκλήρωση των έργων το αργότερο αρχές Ιουλίου.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ