Εφημερίδα Κοινωνική

Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης στο Βύρωνα

 Breaking News

Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης στο Βύρωνα
10 Μαΐου 2017

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιείται το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα. Με τη λήξη της σχολικής περιόδου εκατοντάδες παιδιά θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου, με τους υπεύθυνους να καλύπτουν παιδαγωγικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις των παιδιών, προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και βιωματική δράση, σε ένα πλούσια διαρθρωμένο πρόγραμμα το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό που έμπρακτα έχει αποδείξει την αγάπη του για τα παιδιά.

Στόχος του προγράμματος της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους γονείς του Δήμου Βύρωνα, στη φύλαξη των παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων και παράλληλα να προσφέρει ημερήσια δημιουργική απασχόληση ψυχαγωγίας και γνώσης, μέσα από διάφορες αθλητικές-πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς επίσης και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα στα παιδιά του Δήμου Βύρωνα.

Για το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε: «Πρόκειται για μία κοινωνική δράση που στηρίζει όλη την οικογένεια καθώς δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς μετά το κλείσιμο των σχολείων.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ