Εφημερίδα Κοινωνική

Συλλήψεις… ακόμη και από αγγελίες! «Μάτια παντού» από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά

 Breaking News

Συλλήψεις… ακόμη και από αγγελίες! «Μάτια παντού» από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά
10 Μαΐου 2017

Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν Πειραιώτη εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Συγκεκριμένα, ένας συμπολίτης μας προσήλθε στην Ασφάλεια Πειραιά και κατήγγειλε την κλοπή του φορητού υπολογιστή του (λάπτοπ) αξίας 1.000 ευρώ. Αν για αντίστοιχες περιπτώσεις συνήθως λένε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες… Όμως η Υπ/νση Ασφαλείας Πειραιά όχι μόνο μπόρεσε να βρει το λάπτοπ του συμπολίτη μας αλλά συνέλαβε και τον κλέφτη και μάλιστα εκτός Πειραιά! Πώς τα κατάφερε; Οι άντρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πειραιά παρακολούθησαν τις αγγελίες πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών που δημοσιεύονται από ιδιώτες σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα.

Βρήκαν λοιπόν μια αγγελία που παρέπεμπε στην καταγγελία του συμπολίτη μας. Κάποιος Τυνήσιος πούλαγε το ίδιο λάπτοπ στην τιμή των 250 ευρώ. Του τηλεφώνησαν ως «υποψήφιοι αγοραστές» και εκείνος τους κάλεσε στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί – «υποψήφιοι αγοραστές» πήγαν στο σημείο. Ο Τυνήσιος τους άνοιξε την πόρτα και αφού όλα τα στοιχεία παρέπεμπαν στο ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης της κλοπής, τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης: 40 κινητά, 4 υπολογιστές, 2 λάπτοπ, 1 gps, 6 τάμπλετ. Με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για τα περαιτέρω.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ