Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκινητικό μήνυμα συμβασιούχου: Δουλεύω από φιλότιμο, ξέρω δεν θα πληρωθώ

 Breaking News

Συγκινητικό μήνυμα συμβασιούχου: Δουλεύω από φιλότιμο, ξέρω δεν θα πληρωθώ
18 Μαΐου 2017

Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε συμβασιούχος στην aftodioikisi.gr, περιγράφοντας όσα βιώνει καθημερινά διαβάζοντας τις εξελίξεις για το μέλλον της εργασίας του.

«Εργάζομαι σε δήμο της Αττικής ως Χειριστής μηχανήματος έργου με ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ-ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ και είμαι νόμιμος κάτοχος των αδειών χειριστή ΜΕ. Έχω πτυχίο μηχανικού ηλεκτρολόγου αυτοκίνητων, απολυτήριο ΕΠΑΛ και άριστη γνώση αγγλικών. Επίσης είμαι κάτοχος όλων των αδειών οδήγησης με εμπειρία 20 ετών.

Είμαι συμβασιούχος στο δήμο και είμαι ο μοναδικός χειριστής γερανοφόρου με αποτέλεσμα να εργάζομαι πιεσμένος στον ηλεκτροφωτισμό και στο πράσινο αλλάζοντας λάμπες τη μια μέρα και την άλλη κλαδεύοντας 25μετρα δένδρα. Την εργασία μου την κάνω με φιλοτιμo και αγάπη διασφαλίζοντας ότι οι συνάδελφοί μου θα εργαστούν με ασφάλεια και θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους κάθε μέρα παλεύοντας με καλώδια υψηλής τάσης, δύσκολα ψηλά δένδρα και επικλινείς δρόμους.

Παρόλα αυτά θα φύγω απολυμένος και απλήρωτος με αποτέλεσμα τη θέση μου να πάρει κάποιος ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ χωρίς ΑΔΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ για να γίνει η δουλειά διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές γιατί ο συνάδελφος δεν έχει ιδέα από μηχανήματα έργου.

Αυτό γίνεται σε όλους σχεδόν τους δήμους γιατί δεν υπάρχουν χειριστές ΜΕ με αποτέλεσμα 12 χειριστές ΜΕ σαν εμένα να πηγαίνουμε από δήμο σε δήμο με 8μηνα για να βγάλουμε το μεροκάματο.

Αύριο έχω κλάδεμα 27μετρου ευκαλύπτου ανάμεσα σε καλώδια μεσαίας τάσης και ξέρω ότι δεν θα πληρωθώ 10 του μήνα αλλά θα πάω γιατί έχω φιλότιμο και σεβασμό στην υπηρεσία. Αν λοιπόν δεν εξυπηρετώ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ τι να πω… Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!»


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ